Trump beültetné a Hillary Clintonnal szembeni vitáján az első sorba a(z egyik) nőt, akivel Bill állítólag harminc éve csalta feleségét

bulvár
2016 szeptember 25., 14:10
comments 173

Gennifer Flowers, Bill Clinton nyolcvanas évekbeli szeretője a maga részéről beleegyezett, hogy ott legyen az első sorban Hillary Clinton és Donald Trump első tévévitáján – írja a Buzzfeed Flowers személyi titkárára hivatkozva.

Hillary Clinton és Donald Trump várható százmillió tévénéző előtt csap össze hétfőn. Ez lesz az első elnöki tévévita, később lesz még három a novemberi választásokig.

photo_camera AFP PHOTO / MIKE NELSON

Az egész egy klasszikus éjszakai Trump Twitter-megjegyzésből indult. Trump mérges a Hillary-támogató Mark Cubanra, Cuban ugyanis kétségbe vonta, hogy Trump tényleg milliárdos-e. Voltak arról hírek, hogy Cuban esetleg ott lesz a vitán a hallgatóságban, erre dobta be, hogy akkor ő Bill harminc évvel ezelőtti szeretőjét rakná oda.

link Forrás

Gennifer Twitteren jelezte, hogy ha hívják, ott lesz:

link Forrás

Flowers titkára pedig megerősítette a hírt. Később a Trump kampányában jó zsarut alakító kampánytanácsadó, Kellyann Conway tagadta, hogy az ő meghívásukra jönne Flowers a vitára – de ezen a ponton már mindegy, hiszen az eddigiekkel is sikerült visszahozniuk ezt a történetet, és minden amerikait arra emlékeztetni, hogy Bill Clinton nem volt mindig túlságosan hűséges férj. (Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.