Reménytelenül vijjog a riasztó a Teréz körúti robbantás helyszínén

bűnügy
2016 szeptember 26., 07:00
comments 85

Hétfő reggelre a rendőrség feloldotta az útzárat a szombat esti Teréz körúti robbantás helyszínén. A körúton járnak az autók, jár a villamos, és lehet közlekedni a környező mellékutcákban is.

A robbanás, amiben egy rendőr életveszélyesen, egy pedig súlyosan megsérült, a Teréz körút 2-4. alatt található, kiadatlan üzlethelyiség egyik kirakata előtt történt:

A helyszínt az önkormányzat szalagjával zárták le:

Hétfő reggel a betört kirakatok üvegmaradványainak eltávolítása zajlott:

Miközben az üzlethelyiség riasztója megállás nélkül vijjogott:

link Forrás

A ház ablakai két emelet magasságban végig betörtek:

A bombából kilövellő szögek helyét a helyszínelők krétával jelölték. Van ilyen jel a Király utca túloldalán, a sarki CBA előtt:

A körút másik oldalán, a K&H bankfiók előtt:

És átellenben, a Király utca és a Teréz körút másik oldalán, a Starbucks előtti járdán, ami azt jelenti, hogy a szögek nagyjából 80-100 méteres távolságba repültek a robbanás helyszínétől:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.