A Samsung Galaxy Note 7 telefonok több mint felét kicserélték már Európában

TECH
2016 szeptember 27., 18:33

A túlhevülésre hajlamos Galaxy Note 7 okostelefonok 57 százalékát már kicserélték Európában, és a gyártó arra biztatja a többi felhasználót is, hogy cseréljék ki a telefonjukat – közölte a Samsung Europe.

A cég közleménye szerint a telefon tulajdonosainak 90 százaléka új Galaxy Note 7 készülékre, míg 3 százalékuk másik Samsung Galaxy készülékre cserélik a telefonjukat.

A csereprogram várhatóan október elején fejeződhet be, és a gyártó október 28-tól Európa-szerte újraindíthatja a Galaxy Note 7 forgalmazását.

A Samsung szeptember 2-án állította le az újonnan bemutatott Galaxy Note 7 okostelefon forgalmazását, miután a készülék akkumulátora töltéskor túlhevülésre hajlamosnak bizonyult. Világszerte néhány tucat esetben a készülék ki is gyulladt. Médiajelentések szerint a visszahívási akció globálisan 2,5 millió készüléket érint. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.