Először szerepel hidzsábos nő a Playboyban

Média
2016 szeptember 28., 09:47
comments 100

Mióta az amerikai Playboy tavaly óta egyáltalán nem közöl meztelen nős képeket, olyan férfiakat és nőket mutatnak be, akikről úgy gondolják, képesek megváltoztatni azt, ahogy eddig az üzletről, a zenéről, a humorról vagy a pornóról gondolkodtunk. Ebben a sorozatban szerepeltetik most be Noor Tagourit, az első hidzsábos, amerikai hírolvasót.

Tagourit úgy mutatták be, mint egy olyan aktivistát, aki a mostani politikai légkörben az amerikai muszlimokkal szembeni előítéletek ellen küzdve akarja „áttörni az üvegplafont”. A bemondó a lapnak azt mondta, a hidzsáb segít neki abban, hogy rászolgáljon a bizalomra. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.