Kampányhajrá: a Kossuth Rádióban a Hit Gyülekezetének vezető lelkésze állt ki a nem szavazat mellett

2016 szeptember 29., csütörtök 5:10
297

A Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a Hit Gyülekezetének vezető lelkésze, Németh Sándor állt bele a kampányba. Németh szerint

ragaszkodni kell a nemzeti szuverenitásunkhoz és a magyar illetékes szerveknek kell eldönteniük, hogy kinek adnak letelepedési jogot és kinek nem.

A lelkész elmondta, hogy mint keresztény, tisztában van a kötelezettségeivel, hogy a háború elől menekülő embereknek segíteni kell, de miután látta, hogy egy ellenőrizetlen tömeget hívtak be Európába és nem lehet megkülönböztetni, ki a terrorista és ki  menekült, ez elsősorban politikai, vallási problémává nőtte ki magát. Németh szerint a kvótareferendumon feltett kérdést nemzeti sorskérdés, ami nem csak a hívők, hanem a nem hívők jövőjét is befolyásolja, mivel

"a terroristaveszély növekedése miatt a hatóságoknak több támogatást kell adni, ami nagyobb adóterhet jelenthet az emberek számára."

(MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt