Trump szerint tényleg rossz ember a szépségkirálynő, akit 20 éve lekövérezett, hiszen még házipornója is van

2016 szeptember 30., péntek 13:36
112

Tovább gyűrűzik a botrány, ami tényleg kétséget kizáróan bizonyítja, hogy az amerikai belpolitikának már tényleg nincsen semmilyen, józan ésszel felfogható értelme. Az egész dolog azzal kezdődött, hogy az elnökjelölti vitán Hillary Clinton felhozta, hogy Trump 20 éve folyamatosan sértegette, Alicia Machado volt szépségkirálynőt, amiért az 1996-os Miss Universe-győzelme után meghízott.

Akkoriban Trump birtokolta a Miss Universe védjegyet, és nem nézte jó szemmel, hogy a szépségkirálynő hízik, többször nyilvánosan „zabagépnek” és „kismalacnak” nevezte Machadót. Még konditerembe is elvitte a lányt, és egy rakás kamera közvetítette, ahogy Machado izzad a testmozgástól, Tump pedig mellette állva nyilatkozza, hogy

„Ő bizony egy olyan lány, aki szeret enni.”

Alicia Machadónak ez értelemszerűen komoly trauma volt, aminek feldolgozásával komolyan küszködött az utóbbi 20 évben.

Alicia Machado 2007-ben (AFP PHOTO / Joseph L. HUGHES) Fotó: JOSEPH L. HUGHES

Mivel Hillary Clinton bármit hajlandó megtenni, hogy még több női szavazatot biztosítson magának, az elnökjelölti vitán előhozta a szépségkirálynő történetét.

Trump pedig ahelyett, hogy lerendezte volna a dolgot azzal, hogy „oké, 20 éve volt, hülye voltam, sajnálom”, beleállt a témába, és azt mondta, hogy a kritikája még kifejezetten jót is tett Machadónak, hiszen segített neki lefogyni.

Most pedig a Twitteren kezdett vádaskodni, azt mondta, hogy Machado tényleg a legrosszabb szépségkirálynő volt, és Hillary Clinton elkövette azt a hibát, hogy úgy vette védelmébe a lányt, hogy nem nézett utána a „gusztustalan” múltjának.

A republikánus elnökjelölt megvádolta a szépségkirálynőt, hogy házi pornóvideót forgatott (és emiatt gusztustalan a múltja), Clintont pedig azzal, hogy a kampányban nyújtott segítségéért cserébe amerikai állampolgárságot intézett a venezuelai származású szépségkirálynőnek.

És most mindenki erről beszél Amerikában. (Huffington Post, New York Times)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt