Semjén Zsolt megfenyegette a magyarokat

POLITIKA
2016 október 02., 08:55
comments 337

A KDNP elnöke Budapesten, a II. kerületben szavazott, a helyszínen beszélt arról, hogy a mostani döntés következményeit mindenki viselni fogja generációkon keresztül.

Ha most a magyar nép ezt elrontja, az nem reparálható, tette hozzá a törpepárt vezetője.

photo_camera Semjén Zsolt és felesége, Semjénné Menus Gabriella, fia, Semjén Álmos és édesanyja, Semjén Miklósné társaságában leadja szavazatát (MTI/Bruzák Noémi)

Semjén Zsolt kiemelte: ez nem olyan, mint egy választás, hogy majd négy év múlva választunk egy másik kormányt.

Amiről most döntünk, annak a következményeit nemcsak nekünk, hanem a gyermekeinknek, unokáinknak is viselnie kell - fogalmazott a kormányfő helyettese, hozzátéve: innentől nincs olyan, hogy jobboldali, meg baloldali szavazó.

A KDNP elnöke azt mondta, bízik a magyar nép

"józan eszében és az önvédelmi reflexeiben".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.