Semjén Zsoltnak ez magas

politika
2016 október 2., 15:19
comments 33

"Magas részvétel és elsöprő támogatása a nemeknek" - értékelte a miniszterelnök-helyettes és KDNP elnök az érvénytelen népszavazást az urnák lezárása után pár perccel.

A szavazók nagy többsége támogatta Magyarország kormányát, így a kormány megkapta a politikai felhatalmazást, hogy megvédje Magyarországot a kötelező betelepítési kvótától - mondta. "Ezzel élni fogunk" - ígérte.

Vagyis ahogy Orbán Viktor már délelőtt megígérte, akkor is lesz kvóta-ellenes új törvény, ha nem érvényes az erről szóló népszavazás.

"Természetesen van szívünk. A migránsok irányában caritas, a migráció irányában önvédelem lesz" - jelezte az irányt. "Az ország erején felül járul hozzá, hogy a migránsok a saját földjükön maradjanak, vagy a tábororkban jobban éljenek" - mondta még.

Ez komoly ajánlat, hiszen tavaly összesen 440 millió forintot költött a kormány nemzetközi segélyezésre, míg az idén erre a népszavazási kampányra ennek több mint 22-szeresét költötték el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt