„Barátom, a te fejedet fogják levágni először” – mondta állítása szerint Semjén Zsolt egy állítólagos szocialista barátjának

2016 október 3., hétfő 9:22
172

Semjén Zsolt a népszavazás után az ATV-nek adott interjút, amiben több rekordgyanús megjegyzése is volt.

Először is az, hogy állítása szerint neki nagyon sok szocialista barátja van. Aztán az, hogy a felük vagy inkább a kétharmadik a kvótanépszavazással kapcsolatban nem ért egyet az azt bojkottáló MSZP-vel.

De ami a legjobb, hogy a miniszterelnök-helyettes mondott egy példát. Egyszer a Pride-dal kapcsolatban vitázott folytatott egy szocialista barátjával, és azt mondta, ahhoz, hogy erről a kérdésről vitatkozni tudjanak, ahhoz egy dolog kell: „hogy mind a kettőnknek a feje a nyakán legyen”. Állítása szerint ezt mondta:

„Barátom, a te fejedet fogják levágni először, mi majd csak a sor végén leszünk.

Tehát amikor ne adj' Isten terrorista akciók lesznek, vér fog folyni, konfliktusok lesznek és kezelhetetlen probléma éveken át, előjön a felelős, ki a felelős ezért.”

Semjén szerint „a szocialista párt most ugyanúgy magára húzta a felelősséget, mint 2004. december 5-én a határon túli magyarokkal szemben, csak most a magyarországiakkal szemben”.

Semjén tegnap a 444-nek is hasonlókról beszélt:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt