Tarlós István: Van, amivel nem lehet szórakozni, a 3-as metró ilyen

2016 október 3., hétfő 7:29
19

A 3-as metróval ne játsszunk, mert ebből nagyon komoly baj lehet! – mondta Tarlós István főpolgármester a metrófelújítás elhúzódásáról szólva az ATV-ben.

A 3-as metró naponta Debrecen teljes lakosságának csaknem háromszorosát szállítja, többet mint a MÁV, így a metrófelújítás folyamatait lassítani több mint felelőtlenség – mondta, és hozzátette:

van, amivel nem lehet szórakozni: például a 3-as metró vagy az árvízvédelem ilyen; A főváros nem vállalja a felelősséget az időcsúszásokért.

A főpolgármester szerint Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek ebben a kérdésben gyorsítania és összpontosítania kell, különben a Fidesznek nagyon nagy problémája lehet Budapesten.

A főpolgármester kitért a vasárnapi népszavazásra is. Azt emelte ki, hogy az érvénytelenség dacára a magyarok túlnyomó többsége a migránsügy megítélésében a kormánnyal ért egyet. Az ellenzéki pártoknak a miniszterelnök lemondására vonatkozó követelését pedig butaságnak minősítette Tarlós István. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt