Tarlós István: Van, amivel nem lehet szórakozni, a 3-as metró ilyen

Budapest
2016 október 03., 07:29
comments 16

A 3-as metróval ne játsszunk, mert ebből nagyon komoly baj lehet! – mondta Tarlós István főpolgármester a metrófelújítás elhúzódásáról szólva az ATV-ben.

A 3-as metró naponta Debrecen teljes lakosságának csaknem háromszorosát szállítja, többet mint a MÁV, így a metrófelújítás folyamatait lassítani több mint felelőtlenség – mondta, és hozzátette:

van, amivel nem lehet szórakozni: például a 3-as metró vagy az árvízvédelem ilyen; A főváros nem vállalja a felelősséget az időcsúszásokért.

A főpolgármester szerint Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek ebben a kérdésben gyorsítania és összpontosítania kell, különben a Fidesznek nagyon nagy problémája lehet Budapesten.

A főpolgármester kitért a vasárnapi népszavazásra is. Azt emelte ki, hogy az érvénytelenség dacára a magyarok túlnyomó többsége a migránsügy megítélésében a kormánnyal ért egyet. Az ellenzéki pártoknak a miniszterelnök lemondására vonatkozó követelését pedig butaságnak minősítette Tarlós István. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.