Tarlós István: Van, amivel nem lehet szórakozni, a 3-as metró ilyen

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A 3-as metróval ne játsszunk, mert ebből nagyon komoly baj lehet! – mondta Tarlós István főpolgármester a metrófelújítás elhúzódásáról szólva az ATV-ben.

A 3-as metró naponta Debrecen teljes lakosságának csaknem háromszorosát szállítja, többet mint a MÁV, így a metrófelújítás folyamatait lassítani több mint felelőtlenség – mondta, és hozzátette:

van, amivel nem lehet szórakozni: például a 3-as metró vagy az árvízvédelem ilyen; A főváros nem vállalja a felelősséget az időcsúszásokért.

A főpolgármester szerint Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek ebben a kérdésben gyorsítania és összpontosítania kell, különben a Fidesznek nagyon nagy problémája lehet Budapesten.

A főpolgármester kitért a vasárnapi népszavazásra is. Azt emelte ki, hogy az érvénytelenség dacára a magyarok túlnyomó többsége a migránsügy megítélésében a kormánnyal ért egyet. Az ellenzéki pártoknak a miniszterelnök lemondására vonatkozó követelését pedig butaságnak minősítette Tarlós István. (MTI)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.