Tréfarépát vacsorázhatott a tegnapi népszavazós bulin Orbán Viktor, annyira jópofákat mond azóta

belföld
2016 október 03., 16:03
comments 319

Először rötyörészve értékelte a vasárnapi népszavazás eredményét a parlamentben, majd humoros stílusban válaszolt a HVG újságíróinak arra a kérdésre Magyaroszág miniszterelnöke, nem satnya-e a népszavazás eredménye.

„3,3 millió? Az miért volna satnya? Az nagy izom”

– felelte. Ezek után azt kérdezték tőle, miért következik ugyanaz az alaptörvény-módosítás egy érvénytelen népszavazásból, mint amit egy érvényes referendum esetére vetített előre.

„Ha érvényes lett volna, akkor magától lett volna közjogi következménye, így pedig, hogy nem érvényes, azt kell adni neki”

– mondta csavarosan, logi-sztorikat megszégyenítő módon.

Én beírtam a naptarak.com bioritmus-kalkulátorába a születési dátumát (1963. május 31.), hátha kiderül, hátha van valamilyen spirituális oka van annak, hogy ennyire jó formában van a miniszterelnök úr. Orbán Viktor bioritmusa ebben a fázisban tart jelenleg:

Ahogy az látható, az irányítás mellett az intellektualitás van leszálló ágban, ami ugyebár ellentéte a bolondozásnak, ERGÓ intellektualitás leszáll, FELJÖN A BOLONDOZÁS! Hát ez nagy izom!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt