Tyson Fury: A boksz egy nagy rakás szar, visszavonultam, szopjatok faszt! :D:D:D

sport
2016 október 03., 13:39
comments 58
Fotó: Oli Scarff / AFP
photo_camera Fotó: Oli Scarff / AFP

Egy Twitter-posztban jelentette be a visszavonulását Tyson Fury, az angolok nehézsúlyú profi bokszvilágbajnoka:

link Forrás

Szabad fordításban:

„Az ökölvívás a legszomorúbb dolog, amelyben valaha részt vettem, az egész egy nagy rakás szar, én vagyok a legnagyobb, és visszavonultam, szopjatok faszt, sok boldogságot. :D:D:D”

A 28 éves bokszoló egy hete közölte, hogy rossz mentális állapota miatt elhalasztja az ukrán Volodimir Klicsko elleni címmérkőzésének visszavágóját, de később kiderült, kokaint találtak a szervezetében.

Klicsko és Fury első meccsét tavaly novemberben Düsseldorfban nagy meglepetésre a brit nyerte meg, egyhangú pontozással győzte le a 40 éves ellenfelét, aki így 2004 áprilisa után kapott ki újra, és 9,5 év után veszítette el a világbajnoki címeit.

Fury mind a 25 profi mérkőzését megnyerte, 18-szor KO-val győzött. (MTI/Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.