„Kedves ismerős” ment ki Rogánék elé a helikopterreptérre, ezért a luxusautóért sem fizettek

politika
2016 október 05., 03:09
comments 236

„Rogán Antalért és családjáért egy kedves ismerősük ment ki a budaörsi repülőtérre”

– válaszolta a Népszabadságnak Rogán propagandaminisztériumként is ismert minisztériuma, a Miniszterelnöki Kabinetiroda, amiben azt kérdezték, kitől bérelte és mennyit fizetett Rogán azért a luxusautóért, amely a budaörsi reptéren várta őt.

photo_camera Rogán Antal. Fotó: Botos Tamás / 444

Az autó napi 80 ezer forintért bérelhető német rendszámos S 500 L típusú Mercedes volt, és mint azóta kiderült, a Valton-Master Car Kft. tulajdonában áll.

Érdekes módon Rogánt nem csak Budaörsön, hanem a Nyírségben is német rendszámos nagy fekete autó várta. Erre így válaszol Rogán miniszériuma:

„Az, hogy a vendéglátók kit küldtek miniszter úr és családja elé az esküvőn, amin magánemberként vett részt, úgy gondoljuk, nem tartozik a Népszabadságra."

Mint emlékezetes, Rogán kapásból letagadta, hogy a kvótanépszavazás előestéjén helikopterrel repült volna családjával a Nyírségbe egy esküvőre, majd később nem reagált, amikor fényképekkel szembesítette a Népszabadság. Az egész helikopterezéssel néhány percet spórolhattak egyébként. (Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.