„Kedves ismerős” ment ki Rogánék elé a helikopterreptérre, ezért a luxusautóért sem fizettek

politika
2016 október 5., 3:09
comments 236

„Rogán Antalért és családjáért egy kedves ismerősük ment ki a budaörsi repülőtérre”

– válaszolta a Népszabadságnak Rogán propagandaminisztériumként is ismert minisztériuma, a Miniszterelnöki Kabinetiroda, amiben azt kérdezték, kitől bérelte és mennyit fizetett Rogán azért a luxusautóért, amely a budaörsi reptéren várta őt.

photo_camera Rogán Antal. Fotó: Botos Tamás / 444

Az autó napi 80 ezer forintért bérelhető német rendszámos S 500 L típusú Mercedes volt, és mint azóta kiderült, a Valton-Master Car Kft. tulajdonában áll.

Érdekes módon Rogánt nem csak Budaörsön, hanem a Nyírségben is német rendszámos nagy fekete autó várta. Erre így válaszol Rogán miniszériuma:

„Az, hogy a vendéglátók kit küldtek miniszter úr és családja elé az esküvőn, amin magánemberként vett részt, úgy gondoljuk, nem tartozik a Népszabadságra."

Mint emlékezetes, Rogán kapásból letagadta, hogy a kvótanépszavazás előestéjén helikopterrel repült volna családjával a Nyírségbe egy esküvőre, majd később nem reagált, amikor fényképekkel szembesítette a Népszabadság. Az egész helikopterezéssel néhány percet spórolhattak egyébként. (Népszabadság)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt