18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Több év börtönt kaphat egy indonéz férfi, aki japán pornót játszott le egy utcai hirdetőtáblán

külföld
2016 október 5., 18:05
comments 42

Az jakartai rendőrség letartóztatott egy 24 éves programozót, akit azzal gyanúsítanak, hogy a múlt héten pornót játszott le egy utcai hirdetőtáblán. A múlt héten többen sokkot kaptak az indonéz fővárosban, mikor a dugóban azt látták , hogy az egyik hirdetőtáblán japán pornó fut éppen.

A videó öt percen át futott, mire le tudták kapcsolni a kijelzőt. Ekkorra már többen felvették telefonnal a jelenetet.

A férfi a rendőrségnek azt mondta, a kijelzőről letudta olvasni a bejelentkezéshez szükséges információkat, innen jött az ötlet, hogy megvicceli a főváros lakóit. A rendőrségnek azt mondta, egyedül dolgozott, de a hatóságok még vizsgálják, lehettek-e társai.

Mivel a muszlim országban még az internetes pornóoldalak is le vannak tiltva, az elkövető komoly büntetésre számíthat. A rendőrfőnök szerint a hírközlési törvény alapján akár hat évet és 77 ezer dolláros pénzbüntetést is kaphat, de pornográfát tiltó törvény alapján akár 12 évre is börtönbe zárhatják. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt