Rég láttak ekkora péniszt Brüsszel környékén

2016 október 6., csütörtök 6:12
88

Rejtélyes graffitis tartja izgalomba Brüsszelt: az elmúlt hetekben sorra bukkantak fel kifejezetten obszcén óriásrajzok a városban és környékén. Ahogy az persze lenni szokott mindig, a nemi szervek állandó fojtogató légkörében élő emberek most hirtelen úgy tettek, mintha ezzel a világvége jött volna el és sokan felháborodtak. Akadtak persze olyanok is szép számmal, akik jól szórakoztak az egészen.

Na de miről is van szó? Elsőnek ez a péniszkezdeményezés bukkant fel egy tűzfalon a Brüsszel közeli Saint-Gilles városkájában. A polgármester és a képviselő-testület rögtön ígéretet tett a falfasz eltüntetésére, de sok ezren írtak alá egy petíciót, hogy ne bántsák a festményt.

Ugyanazon az éjszaka készülhetett el egy behatolásról szóló festmény is, íme:

A rejtélyes utolsó alkotása pedig régi hirdetésre felvitt óriási segglyuk lett:

Belgiumban sokan a régóta az országban élő francia graffitist, Bonomot gyanították a rajzok mögé, de ő hevesen tagadott, amikor egy újságíró megkérdezte. Úgyhogy egyelőre marad a találgatás és a nyomozás. (DailyDot)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt