Rég láttak ekkora péniszt Brüsszel környékén

MŰVÉSZET
2016 október 06., 06:12
comments 87

Rejtélyes graffitis tartja izgalomba Brüsszelt: az elmúlt hetekben sorra bukkantak fel kifejezetten obszcén óriásrajzok a városban és környékén. Ahogy az persze lenni szokott mindig, a nemi szervek állandó fojtogató légkörében élő emberek most hirtelen úgy tettek, mintha ezzel a világvége jött volna el és sokan felháborodtak. Akadtak persze olyanok is szép számmal, akik jól szórakoztak az egészen.

Na de miről is van szó? Elsőnek ez a péniszkezdeményezés bukkant fel egy tűzfalon a Brüsszel közeli Saint-Gilles városkájában. A polgármester és a képviselő-testület rögtön ígéretet tett a falfasz eltüntetésére, de sok ezren írtak alá egy petíciót, hogy ne bántsák a festményt.

link Forrás

Ugyanazon az éjszaka készülhetett el egy behatolásról szóló festmény is, íme:

link Forrás

A rejtélyes utolsó alkotása pedig régi hirdetésre felvitt óriási segglyuk lett:

link Forrás

Belgiumban sokan a régóta az országban élő francia graffitist, Bonomot gyanították a rajzok mögé, de ő hevesen tagadott, amikor egy újságíró megkérdezte. Úgyhogy egyelőre marad a találgatás és a nyomozás. (DailyDot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.