Vizelettel és emberi bőrrel szennyezett matracokat kínálnak angliai csalók időseknek

Nagy-Britanniában most indult be igazán az olyan modern ágybetétek kereskedelme, amikben mindenféle szuper cucc van, például olyan hab, ami megőrzi az alvó testének körvonalait, ezzel mindig kényelmes alvást biztosítva. Az ilyen matracokat rengetegen reklámozzák is az országban.

De ahogyan a matracok legális kereskedelme bővül, úgy szaporodnak a matracos csalások is.

Több angliai megye önkormányzata is csalókra figyelmeztetett, akik elsősorban időseknek próbálnak matracokat eladni. A csalók azt állítják, hogy a matracokat a legmodernebb technológiával készítették, és elkérnek értük egy csomó pénzt, de az ágybetétek igazából használtak, csak kívül tisztítják ki, vagy újrahúzzák őket.

Egy esetben, amikor a rendőrség tetten ért egy matracos csalót, és megvizsgálták a matracait, vizelet és elhalt emberi bőr nyomait is megtalálták a betétek belső részében.

Az angol hatóságok arra is figyelmeztetnek, hogy némely matracon hamis a tűzállósági tanúsítvány is. De a vizelet és a bőr után ez azért nem tűnik olyan hatalmas dolognak. (Telegraph)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.