Ha én harcsa volnék, az Év hala én lennék, de én harcsa nem vagyok, az Év hala sem lehetek

ÁLLAT
2016 október 09., 12:44
comments 55

Elérkeztünk az ősz egyik legmeghatározóbb eseményéhez,

mától arról szavazhatunk, ki legyen a jövő Év hala!

Tavaly a zsidóhal, a pinahal és a cigányhal csapott össze a Magyar Haltani Társaság nívós versenyén, a véres küzdelemből a cigányhal, tehát a compó jött ki győztesen. Ha azt hiszed, ez egy komolytalan verseny, gondold át még egyszer: a compó az Év hala cím után felkérést kapott, lenne-e dizájnelem a Bánkitó fesztiválon, amire természetesen igent mondott.

Lássuk is az idei felhozatalt! Ha inkább olvasnál róluk, ide kattints.

Paduc

A paduc áramvonalas testénél már csak aranyló pikkelyei és szája lenyűgözőbb. A videó készítőjét is megbabonázta. Téged?

link Forrás

Halványfoltú küllő

A videóban nem a halványfoltú küllő, hanem a dunai küllő látható, de eléggé hasonlítanak egymásra, és ahogy az operatőr is mondja, nagyon szép. Imádod már?

link Forrás

Harcsa

A harcsát senkinek sem kell bemutatni, ám ezen a videón mégis bemutatják neked. Lenne szíved nem szavazni rá? Neked csak egy kattintás, neki az Év hala cím.

link Forrás

Az év halára december 31-ig lehet szavazni, eredményhirdetés január 1-jén lesz. Tökéletes újévi program lehet lélegzetvisszafojtva várni az év hala verseny eredményét egy házibuli után egy kihúzhatós kanapén szétterülve délután 6-kor lefolyt sminkkel, büdös ruhában. Ha te is így látod, szavazz a legjobb halra! (A hírről értesített: MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.