Ha én harcsa volnék, az Év hala én lennék, de én harcsa nem vagyok, az Év hala sem lehetek

2016 október 9., vasárnap 12:44
55

Elérkeztünk az ősz egyik legmeghatározóbb eseményéhez,

mától arról szavazhatunk, ki legyen a jövő Év hala!

Tavaly a zsidóhal, a pinahal és a cigányhal csapott össze a Magyar Haltani Társaság nívós versenyén, a véres küzdelemből a cigányhal, tehát a compó jött ki győztesen. Ha azt hiszed, ez egy komolytalan verseny, gondold át még egyszer: a compó az Év hala cím után felkérést kapott, lenne-e dizájnelem a Bánkitó fesztiválon, amire természetesen igent mondott.

Lássuk is az idei felhozatalt! Ha inkább olvasnál róluk, ide kattints.

Paduc

A paduc áramvonalas testénél már csak aranyló pikkelyei és szája lenyűgözőbb. A videó készítőjét is megbabonázta. Téged?

Halványfoltú küllő

A videóban nem a halványfoltú küllő, hanem a dunai küllő látható, de eléggé hasonlítanak egymásra, és ahogy az operatőr is mondja, nagyon szép. Imádod már?

Harcsa

A harcsát senkinek sem kell bemutatni, ám ezen a videón mégis bemutatják neked. Lenne szíved nem szavazni rá? Neked csak egy kattintás, neki az Év hala cím.

Az év halára december 31-ig lehet szavazni, eredményhirdetés január 1-jén lesz. Tökéletes újévi program lehet lélegzetvisszafojtva várni az év hala verseny eredményét egy házibuli után egy kihúzhatós kanapén szétterülve délután 6-kor lefolyt sminkkel, büdös ruhában. Ha te is így látod, szavazz a legjobb halra! (A hírről értesített: MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt