Tarlós István összeesküvést gyanít a hármas metró felújításának késleltetése mögött

politika
2016 október 10., 05:00
comments 57

"Valakik, valóban úgy tűnik, hogy hátráltatják az egész projektet. Ezek a valakik nem a fővárosi önkormányzatnál vannak. Feltételezésem szerint nincs elegednő magyar busz, és ezért vaz ez az egész időhúzás" - jelentette ki Tarlós István a hétfő reggeli Mokkában.

Tarlós az M3-as metróvonal felújításának halogatására utalt, ami részben azért késik, mert nem megoldott a kieső járatok felszíni pótlása.

Tarlós szerint "ez már nemcsak a város, hanem a kormány ellen is van". Tarlós szerint értelmetlen és alaptalan a buszszolgáltatás-tender miatt benyújtott felülvizsgálati kérelem, mert "ha netán újra ki kell írni egy tendert, és most addig kell várni, míg valaki nem képes magyar buszokat produkálni, akkor nagy baj lesz". (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.