Véletlenül mágnesek közé szorította a heréit a mágneses terápiával próbálkozó férfi

külföld
2016 október 10., 19:25
comments 105

Guangdong tartományban hétfőn történt a horrorbaleset. Egy 45 éves férfi hívta fel jajveszékelve a hatóságokat, mint kiderült, azért, mert otthon épp egy mágneses terápiát "gyakorolt", aminek az lett a vége, hogy a heréi két mágnes közé szorultak és nem tudta kiszabadítani azokat onnan.

A férfit kórházba szállították, ahol egy videó tanulsága szerint meglehetősen nagy tanácstalanság lett úrrá a férfit beszállító tűzoltókon és a doktorokon is. A felvételen a leírások szerint az is látható, hogy senki nem akarta elsőre vállalni a felelősséget a következő lépésért, mert féltek, hogy valami balul sülhet el.

link Forrás

A férfi közben meglehetősen szenvedett, és közölte, hogy ő vállalja a felelősséget, csak csináljanak valamit. A tűzoltók végül egy hidraulikus eszközzel akarták szétválasztani a mágneseket, de előtte engedélyt kértek a férfitól és feleségétől is. Közben viszont kiderült, hogy az eszköz be se fér a mágnesek közé, túl szorosan tapadtak össze.

Ezután tovább ment a lamentálás, ekkor már négy órája volt mágnesek közé szorítva a herepár. Ekkor a tűzoltóknak támadt az az ötlete, hogy apróbb darabokra vághatnák a mágnest a hidraulikus vágóval, és utána talán kevésbé lenne erős a hatásuk. Nagyon precíz manőver vette kezdetét, amit végül siker koronázott. Ráadásul az orvosok szerint maradandó károsodás sem történt. (Shanghaiist)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.