Az előfizetőknek kézbesítő cég szerint a Népszabadság megszűnt

media
2016 október 11., 02:32
comments 27

A Magyar Nemzet számol be arról, hogy a Népszabadság több előfizetője is olyan levelet talált tegnap a postaládájában, amiben az állt, hogy

a lap megszűnt.

A leveleket a Magyar Posta kézbesítőcégének alvállalkozója dobta a postaládákba. A Magyar Nemzet megkereste a postát a különös levélről, hiszen a tulajdonos hivatalos indoklása szerint

a Népszabadság kiadását egyelőre csak felfüggesztették.

A Magyar Posta szerint tévedés történt, cégük alvállalkozója, a Roditi Kft., a kézbesítőcég beleegyezése nélkül tájékoztatta az előfizetőket.

Murányi András, a Népszabadság főszerkesztője (Fotó: Ács Dániel)
photo_camera Murányi András, a Népszabadság főszerkesztője (Fotó: Ács Dániel)

Közben hétfő este közleményt adott ki a Mediaworks, amiben azt írják, hogy pozitívan értékelik a Népszabadság főszerkesztőjének vételi szándékát a lapra. Ezért kedden tárgyalást kezdenek Murányi Andrással a potenciális akvizíció részleteiről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.