Leszedte a képernyőről az NBC a riportert, aki Trumppal közösen alázta a nőket

2016 október 11., kedd 19:57
275
Billy Bush. Fotó: Craig Barritt/Getty Images for SiriusXM/AFP Fotó: Craig Barritt

Billy Bush újságíró hallható azon a felvételen, amin Donald Trump választásra készülő amerikai elnökjelölt olyan megjegyzéseket tett a nőkre, ami miatt a kampánya gyakorlatilag összeomlott, miután egymás után hátráltak ki mögüle a Republikánus Párt prominensei.

A 11 évvel ezelőtt készült felvételen, amit a Washington Post hozott nyilvánosságra néhány nappal ezelőtt, Bush Trump oldalán még mint az Acces Hollywood című munkatársa volt hallható. Bush kevesebb kommentárt fűz hozzá az olyan sztorikhoz, de azért azok is szaftosak. Közben Trump azt elemzi, milyen válogatott technikákkal szokta dugni a házas és celeb nőket. Később az elnökjelölt "öltözői megjegyzésnek" titulálta az elhangzottakat.

Bush most az NBC riportereként dolgozik, de kedden felfüggesztették. Savannah Guthrie, a Today reggeli műsorának szerkesztője reggel jelentette be, hogy az adás harmadik blokkját mostantól nem Bush vezeti majd.

Titoktartás miatt a dolgozók nem nyilatkozhattak az ügyben, de a USA Today már megszellőztette, hogy a reggeli műsor gyártásvezetője közölte a döntést a stábbal, mert megbocsáthatatlannak, és a csatorna alapelveivel összeegyeztethetetlennek tartják a felvételen elhangzó mondatokat. (USA Today)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt