Újabb képeket osztott meg az ügyészség a körúti robbantóról

bűnügy
2016 október 11., 16:56
comments 340

Előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt folytat továbbra is nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség és a rendőrség a Teréz körúti robbantás ügyében. Mivel továbbra sincs meg az elkövető, újabb képeket hozott nyilvánosságra az ügyészség.

A közleményben, amit az MTI szemlézett, azt írja a hatóság, hogy a robbantás előtt, illetve azt követően a férfi homokszínű kalapot, sötétkék kapucnis felsőt, szürke oldalzsebes nadrágot hordott, fehér fűzős túracipő volt a lábán, és egy valószínűleg Aldiban forgalmazott hátizsákot a hátán.

A robbantás után viszont váltott, és egy Decathlonban szákolt Quechua Cat for Dark Blue 2012 G1 típusú baseballsapkát vett fel, a pulcsira pedig piros széldzsekit húzott:

A főügyész, Kenyeres Imre megismételte: akinek információja van az elkövetőről, tegyen bejelentést a 06 80 620 107-es számon vagy a 08 80 555 111-en, a Telefontanú elérhetőségén, de a 107 és 112-es központi segélyhívószámokról is odairányítják a betelefonálókat. Az országos rendőrfőkapitány 10 millió forint jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Az ügyészség két tanút is keres: azt a férfit, aki szeptember 24-én este "foglalással kapcsolatban érdeklődött a VII. kerületben a Dob utca 63. szám alatti Queen’s Court Hotel & Residence épületében, illetve annak szemközti utcafrontján, a Dob utca 60. szám alatt található Rebo Bár szórakozóhelyen."

Keresik továbbá azt a kerékpárost, aki a korábban közzétett képek egyikén a robbantást megelőzően elhaladt a Teréz körúti helyszínen.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt