Kifütyülték Orbánt az MTK-stadion avatóján mondott beszéde közben

politika
2016 október 13., 15:59
comments 582

Két éve nem történt ilyen hálátlan gaztett budapesti stadionavatón!

Deutsch Tamás fideszes politikus és MTK-klubelnök után Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mondott az MTK új stadionja, a Hidegkuti Nándor Stadion – átverésre építő – avatómérkőzése előtt, este fél 8 után.

Fotó: Illyés Tibor / MTI
photo_camera Fotó: Illyés Tibor / MTI

De amikor Orbán Viktor a mikrofonhoz lépett, csúnyán kifütyülték az MTK-szurkolók. Sőt a beszéd közben is fütyültek, de igazán a végén zendítettek rá.

A beszéd eleje

link Forrás

A beszéd vége

link Forrás

Ugyanez történt két éve, amikor Orbán a Fradi-stadion avatóján mondott beszédet. Akkor egyébként utólag úgy tettek, mintha nem is fütyülték volna ki a miniszterelnököt.

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az új Hidegkuti Nándor Stadion megnyitóünnepségén, mellette Deutsch Tamás, az MTK elnöke (Fotó: Illyés Tibor / MTI)
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az új Hidegkuti Nándor Stadion megnyitóünnepségén, mellette Deutsch Tamás, az MTK elnöke (Fotó: Illyés Tibor / MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.