Tizenegy dal, ami megmutatja, miért akkora zseni Bob Dylan

ZENE
2016 október 13., 11:45

A frissen irodalmi Nobel-díjas Bob Dylan kétségkívül a XX. század egyik legnagyobb dalszerzője, órákig lehetne összeszedegetni a legnagyobb dalait. Most egy darabig ugyan majd biztos heves vita lesz arról, hogy mindez érdemelt-e Nobel-díjat, de mi most ezzel nem foglalkozunk, hanem csak összeszedtünk óriási klasszikus Dylan-dalt.

Ha valaki eddig nem ismerte volna/rég hallgatta Dylant, akkor remek kezdés, utána meg úgyis órákig lehet böngészni tovább:

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.