Még a Kossuth téri megemlékezésen sem fogják lejátszani a Halszagú Magyarországot

POLITIKA
2016 október 18., 15:10
comments 245

Az egy dolog, hogy máig nem derült ki, mi került 50 millió forintba Desmond Child újrahasznosított dalán, amin elvileg mindenki tök ingyen dolgozott. Nemrég azt is megtudtuk, hogy hiába közeledik október 23., a forradalom 60. évfordulójára, kifejezetten a fiataloknak írt dal továbbra sem szerepel a Petőfi Rádió lejátszási listáján.

link Forrás

Csak annyit tudtak ígérni, hogy közmédiát hallgató fiatalok az '56-os forradalom- és szabadságharc 60. évfordulója, valamint az ünnepi megemlékezések közeledtével találkozhatnak többet slágerrel a Petőfi rádión.

Erre a Magyar Nemzet most arról ír, hogy az 56-os forradalom 60. évfordulójára írt kormányzati slágert, a forradalom 60. évfordulóján még a Kossuth téren sem fogják lejátszani. Ezt a dalban közreműködő zenészek is megerősítették a lapnak.

Így aki végre nem csak Youtube-on szeretné hallani a Halszagú Magyarországot, csak a Sportaréna falai közé zárva teheti meg az 56-os emlékbizottság szabadságkoncertjén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.