Brüsszelben is tüntettek a Népszabadság mellett

Média
2016 október 19., 11:37
comments 81

Nagyjából 70-80 ember verődött össze szerda délután 1 óra környékén az Európai Bizottság brüsszeli központjának épülete előtt, hogy kifejezzék szolidaritásukat a másfél hete felfüggesztett Népszabadság dolgozóival.

A jelenlévők molinókat lobogtattak, többek közt "No-Go Zone for Orbán", "Je suis Népszabadság, "Népszabadság - Brussels with you" feliratokkal. Beszédet mondott Dózsa Kata, egykori népszabadságos újságíró, és Halmai Katalin, a lap volt brüsszeli tudósítója. A képek szerint a villámtüntetésen megjelent Ujhelyi István szocialista EP-képviselő is.



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.