Tíz in 1

elegáns
2016 október 20., 14:38

Ez a ház legalább tíz posztot ér, de ti csak most, csak itt, csak ma, csak nálunk, csak ebben a hónapban, csakmerazér' megkapjátok az egészet egy áráért. Ezután pedig a T. Szerkesztőség őszi szünetre megy, legközelebb Halloweenkor találkozunk. Aki szerint Halloween szarimperialista importünnep, azzal másnap, Mindenszentek ünnepén. Na induljunk.

Egyrészt a szexi Pepsi Coca cola lédiket szeretném megmutatni, akikből kettő hátul a kiskádat őrzi.

Ezután jön a Sárgaszoba: próbáljátok meg agyban összerakni a négyfűtőtestes félkörívet a relax székes miniirodával a teljesebb élmény érdekében.

Már éppen fennakadnánk a Sárgaszoba padlóján, amikor az arcunkba ordít EZ.

Ezután szinte fellélegzünk, még akkor is ha a padlószőnyegbe vagy a világ legnagyobb húgyfoltja vagy másfél köbméter vakolat van beledolgozva.

Tényleg már csak mellékszál a visszatérő kokakóla-motívum a vörösborszínű bőrgarnin, ami az intim beszélgetősarkot alkotja,

az alagsor, amit méltánytalanul összecsaptak (megyünk is innen azon nyomban),

az ónémet rokokó barokk situation room, ahol bizonyára nagy volümenű döntések születnek nap mint nap,

valamint a szimpla, szinte puritán tükrösháló.

A szarbarna, összezsúfolt Kleopátra-motívumos nappalit már egy vállrándítással elintézzük, bár azért a 40 centi csipkefüggönyön elmélázhatunk kissé, mielőtt

tekintetünket a görögrómai barlangfürdőre szegezzük és halkan feltesszük a kérdést: mivégre való mindez?


Nagyon köszi, Kóla!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.