A Samsung letiltja a YouTube-ról a Note 7-ről készült paródiavideókat

Tbg
TECH
2016 október 21., 06:51
comments 24

A Samsung megpróbálja blokkolni a YouTube-ra posztolt, a cég öngyulladós készülékeit kifigurázó videókat, írja a BBC.

Miután a Galaxy Note 7 telefonokat világszerte kénytelenek voltak visszahívni, annak felforrósodása, más esetekben öngyulladása miatt, több vicc is született a koreai cég termékéből.

Az egyik legnépszerűbb a Grand Theft Auto nevű játékba írt módosítás volt, amely az utcán bandázó főszereplő kezébe, az elérhető fegyverek mellett Note 7-est is rendelkezésre bocsát, a játékosok ezzel is tudnak harcolni, mivel a készülék robban mint a kézigránát.

A játékból felvett videókat pedig a YouTube-ra posztolták, ám több user arra panaszkodott, hogy a Samsung szerzői jogokra hivatkozva blokkoltatta a videót a videómegosztóval.

A módosítást HitmanNiko írta, de a GTA-nál még nem jelentkezett a Samsung.

A Samsung egyelőre nem kommentálta a brit közmédia kérdéseit az üggyel kapcsolatban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.