30 autót kent össze mogyoróvajjal a wisconsini nő, mert azt hitte, hogy egy Trump-rendezvényre jöttek

külföld
2016 október 22., 10:14
comments 83

A Wisconsin államban lévő Amherst városban egy nagyobb társaság tartott rendezvényt. Minden rendben ment, mindenki tök jól elvolt.

Aztán beállított egy 32 éves részeg nő, és arról kezdett üvöltözni, hogy mennyire utálja Donald Trumpot.

Mikor megkérték, hogy menjen máshová kiabálni, fogott egy üveg mogyoróvajat, és azzal kezdett faszokat meg Trump-ellenes jelszavakat irkálni a kint várakozó autókra. Összesen 30 autót kent össze.

Ez a tettes rendőrségi fotója.
photo_camera Ez a tettes rendőrségi fotója (WSAW)

A rendőrség őrizetbe vette, de óvadék ellenében később szabadlábra helyezték, így várja a tárgyalását.

A nyomozók nem tudták megmondani, mi alapján hitte azt, hogy Trump egyik kampánygyűlésén van, a rendezvénynek ugyanis az égvilágon semmi köze nem volt a politikához. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.