Mindjárt vége a ködösítésnek

időjárás
2016 október 24., 02:10

Annyira nem kell beszarni a reggelre ráterpeszkedő ködfoltoktól, mivel a Kárpát-medence fölé beáramló melegebb levegő ezeket az ország nagyobb részén elintézi, így ma hosszabb, napos időszakokra lehet készülni. Csak az Északi-középhegység környékén és az Észak-Alföldön lehetnek gondok a köddel, ott nem árt jobban figyelni. A legmagasabb nappali hőmérséklet a legtöbb helyen 14 és 19 fok között alakul, de a tartósan felhős, párás helyeken csak 9, 13 fok, lesz. Viszont a hosszabban napos délnyugati határszélen pedig 20 (!) fok is lehet. Késő este 8, 15 fok valószínű. (met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.