3000 dolláros óriási érintőképernyővel nyerné vissza a grafikus-designer felhasználókat a Microsoft

TECH
2016 október 26., 17:00
comments 162

A Microsoft Surface termékcsalád új elemét szerdán jelentették be New Yorkban: ez lett a Surface Studio, amivel a vállalat az alkotás/tanulás módját kívánja teljesen átszabni.

Erről az eszközről van szó:

link Forrás

Ami gyakorlatilag, ha jól értjük, egy asztali számítógép és egy óriási, forgatható, érintőképernyős kijelző.

A Microsoft szerint a Studio-é a világ valaha volt legvékonyabb LCD-kijelzője, mindössze 12,5 milliméter. Cserébe viszont 13,5 millió pixeles, ami 65 százalékkal több, mint amire egy 4K tévé képes. Az elérhető funkciói és szolgáltatásai alapján fotók és designerek nélkülözhetetlen eszközének szánják. A Studio-ban egy 2 TB-s hibrid merevlemez és egy NVIDIA GPU lesz, összesen 32 GB RAM mellett.

A Studio kap egy fura új eszközt is, ez a Surface Dial, ami a képernyőre helyezve hív elő egy menüt, ahol épp az aktuális munkamenetnek megfelelő opciók közül választhatunk:

Október végétől lehet rendelni, 3000 dolláros áron, azaz átszámítva 850 ezer forintért kínálják és a cél nyilván az, hogy letörjék az Apple dominanciáját ezekben a szektorokban. (TechChrunch)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.