Lázár: Nincs szükség a letelepedési kötvényre

POLITIKA
2016 október 27., 12:04
comments 157

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó nevű sajtómatinéján bejelentette, hogy a kormány a Jobbiktól teljesen függetlenül jutott arra a következtetésre, hogy meg lehetne szüntetni a letelepedési kötvényprogramot.Fotó: MTI/IllyésTibor

Ugyanis a Jobbik csak akkor szavazná meg a kormány alkotmánymódosítását, ha felszámolnák a kötvényprogramot.

A kormányban úgy gondolják, hogy a hitelminősítők felminősítése után, visszatérhetnek a hagyományos eszközökhöz az ország addósságának finaniszírozásában. Hangsúlyozta, hogy ez a Jobbik kezdeményezésétől teljesen független dolog. Lázár szerint csak akkor van szükség „alternatív finanszírozási eszközre”. Elmondta, hogy a mostani helyzetben nincs szükség letelepedési kötvényre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.