Lázár: Nincs szükség a letelepedési kötvényre

POLITIKA
2016 október 27., 12:04
comments 161

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó nevű sajtómatinéján bejelentette, hogy a kormány a Jobbiktól teljesen függetlenül jutott arra a következtetésre, hogy meg lehetne szüntetni a letelepedési kötvényprogramot.Fotó: MTI/IllyésTibor

Ugyanis a Jobbik csak akkor szavazná meg a kormány alkotmánymódosítását, ha felszámolnák a kötvényprogramot.

A kormányban úgy gondolják, hogy a hitelminősítők felminősítése után, visszatérhetnek a hagyományos eszközökhöz az ország addósságának finaniszírozásában. Hangsúlyozta, hogy ez a Jobbik kezdeményezésétől teljesen független dolog. Lázár szerint csak akkor van szükség „alternatív finanszírozási eszközre”. Elmondta, hogy a mostani helyzetben nincs szükség letelepedési kötvényre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt