Pataky Attila saját magát gyógyította ki a vastagbélrákból

bulvár
2016 október 27., 5:42
comments 189

Pataky Attila számára komoly szenvedést okozott az elmúlt két év, a Blikk szerint 2014-ben véget ért egy régi barátsága, mert átverték. A barát elvesztése miatt érzett szomorúság pedig annyira megviselte az Edda énekesét, hogy rákos lett.

Patakynál vastagbélrákot diagnosztizáltak, de nem akarta vállalni a műtétet, mert meg volt győződve róla, hogy csak a lelki bajai okozzák a rákot. Emiatt próbálta a gyűlöletet és haragot kizárni az életéből, mert szerinte ezek, az életébe kerülhetnek.

Nagyon szenvedett, folyamatosan fogyott, de

az agykontroll és a meditáció után a daganat is egyre kisebb lett a szervezetében.

„Fohászkodtam a Teremtőhöz, mindenkihez, mindenhez, akihez és amihez tudtam” - mondta a Blikknek. Végül a legutóbbi vizsgálaton megállapították, hogy eltűnt a daganat Pataky vastagbeléből. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt