Rogán: Nem számít, hogy mit mondtam egy magánbeszélgetésben a Népszabadság újságírójának

2016 október 27., csütörtök 10:28
254

Rogán Antal propagandaminiszter szerint nem érdekes, hogy először letagadta hogy helikopterezett volna a kvótanépszavazás hétvégéjén, amikor a Népszabadság újságírói erről kérdezték, mert aznap a helikoptert biztosító cégen keresztül nyilvánosságra hozták az utat.

Rogán azt mondta, hogy aznap "magánbeszélgetést" folytatott a Népszabadság újságírójával, az pedig nem számít, hogy ott mi hangzott, így neki nincs is lelkiismeret-furdalása a történtek miatt. Szerinte őt akkor lehetne hazugsággal vádolni, ha aznap végül nem mondta volna el, hogy mi történt, így, hogy csak fél napig hazudott, nem.

(Rogán, illetve a helikoptereztető cég, csak azután ismerte el az utat, hogy kiderült, fénykép készült a helikopterből kiszálló propagandaminiszterről.)

Ezt ismételte meg akkor is, mikor egy újságíró megkérdezte tőle, hogy

megoldható lenne-e, hogy a jövőben fél napig se hazudjon a magyar sajtónak?

Rogán azt mondta, hogy akkor fontolná meg, hogy lemond, ha a munkája nem lenne eredményes, de mivel a kormány népszerű, ezért ez nem merült fel benne.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt