18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Egy éve döngetnek a japánok a budapesti pornókamionban

SZEX
2016 október 28., 09:29
comments 390

Olvasóinkat igencsak felzaklatta az a csütörtöki cikkünk, amiből kiderült, hogy egy első pillantásra sima, dobozos teherautónak tűnő járműben, ami az utóbbi napokban Budapest legközepén, a Bajcsy-Zsilinszky úton, egy nindzsapénisznyi távolságban a Bazilikától parkolt, valójában pornófilmet forgatnak. A kamion doboza ugyanis kívülről benézve átlátszatlan, belölről kifelé viszont annál átlátszóbb. Vagyis odabentről nézve - és felvéve - úgy tűnik, mintha a szereplők a járókelők között dugnának.

A dologban az a legviccesebb, hogy a járókelőket pornóteherautó oldalára ragasztott cetlin figyelmeztetik arra, hogy odabent forgatás zajlik - azt persze nem kötik az orrukra, hogy pornó -, és ha nem szeretnének látszani a filmen, szíveskedjenek elkerülni a járművet.

Na de mi ez az egész és ki áll mögötte?

A dologról először hallva újabb nagy magyar sikert szimatoltunk, és nem is csalódtunk. Rövid nyomozás után kiderült, hogy ráadásul dupla magyar sikerről van szó:

  • egyrészt Budapest lett a Japánban népszerű átlátszóteherautós pornóműfaj egyik európai hídfőállása
  • másrészt egy magyar filmes cég tervezte és gyártotta a félig átlátszó, trükkös pornódobozt.

Sikerült beszélnem a forgatásokhoz mindenféle egyedi kellékeket gyártó cég, az Epic Creations egyik munkatársával, így kerekedett ki a történet.

Ami azzal kezdődött, hogy egy japán pornóipari cég le szerette volna tesztelni, hogy az otthon annyira népszerű átlátszó műfaj Japánon kívül is siker lehet-e. Forgatási helyszínnek pedig Budapestet választották. Komoly üzleti vállalkozásról van szó, ezért rendes magyar céget alapítottak EN Entertainment néven, aminek a Bajcsy-Zsilinszky úton van a központja. Ezek után találták meg a filmes körökben ismert Epic Creations-t.

A sztorit elmesélő munkatárs vidáman idézte föl, hogy milyen furcsa volt az első üzleti tárgyalás, amikor a tárgyalóban leült három japán, majd komoly arccal elkezdtek pornófilmeket mutogatni neki. A magyar szakember ezekből tudta meg, hogy Japánban micsoda elképesztő szerkezeteket gyártanak az átlátszópornóhoz: hatalmas, szervómotorokkal mozgatható oldalú és falú, átalakítható kaminokról van szó, amikben egész nappalikat és más helyiségeket rendeznek be masszázskáddal, jacuzzival és hasonlókkal.

Nálunk a piac teszteléséhez elég volt egy jóval szerényebb fapados változat. Bár az egyik japán egyszer azt mondta, hogy ez csak az első állomás és később csinálni fogunk egy "Ferrarit" is - idézte fel beszélgetőpartnerünk.

Amit megterveztek és legyártottak, az végülis nem egy egész jármű, hanem egy nagy műanyag doboz, amit négy csavarral lehet a teherautóra rögzíteni. Egy szőnyeg van benne, egy ágy, egy Siesta kazán és egy függöny. Utóbbi azért, mert - perverz kukkolók, figyelem! - a doboz, ha bizonyos szögben süt rá a nap, átlátszóvá válik, igaz nem teljesen. A felépítménynek azért kellett leszedhetőnek lennie, mert nem forgatnak folyamatosan, a teherautót a köztes időkben pedig normális, nempornós szállítójárműként használják.

A japánok úgy dolgoznak, hogy nagyjából havonta idejönnek egy hétre, azalatt pedig megállás nélkül forgatnak. Ez azért jó hír, mert ha meglátod a kamiont a városban, biztos lehetsz benne, hogy éppen dugnak benne.

Mindez már egy jó éve folyik. A felépítményt egy ideig az Epic Creations tárolta, míg a japánok távol voltak, ma már egy másik cég foglalkozik ezzel. Én azt szeretem a legjobban a szoriban, hogy a filmszereplőket egy Lazy Momo nevű japán fickó hajtja fel Magyarországon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.