Félmeztelenül szelfizett vezetés közben, aztán belerohant egy rendőrautóba

A 19 éves Miranda Rader Texas államban, Bryan városban vezette épp az autóját szerdán este. Ez még nem nagy gond, az viszont igen, hogy vezetés közben még erotikus fotókat is küldözgetett a barátjának Snapchaten keresztül.

Annyira el volt foglalva azzal, hogy félmeztelenül készítsen képet magáról vezetés közben, hogy nem vette észre az előtte álló rendőrautót, és hátulról belerohant.

Miranda Rader (Facebook)

Szintén nem javítja a lány helyzetét, hogy a rendőrök a 19 éves, elsőéves egyetemista autójában találtak egy bontott üveg bort is.

A rendőrök beszámolója szerint a balesetben Miranda Rader autójának légzsákjai kinyíltak, majd mikor megközelítették az autót, és meglátták a légzsákok mögül előbukkanó lányt, annak ki volt kapcsolva a melltartója, és éppen próbálta felhúzni a blúzát.

Mikor megkérdezték, miért vezetett félmeztelenül, bevallotta, hogy a barátjának akart magáról képet küldeni, míg a pirosnál várakozott.

A balesetben ugyan senki nem sérült meg, de a lányt ittas vezetés gyanújával letartóztatták, majd 2000 dolláros óvadékért szabadlábra helyezték. Így várja a tárgyalást. (BBC)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.