Találtak robbanóanyagot a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi házában

A Nagykanizsa melletti Homokkomáromban, egy helyi pincében lakott március óta a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja, akinél robbanóanyagokat találtak a napokban - közölte pénteken a Zalai Hírlap.

A lap beszámolója szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a rendőrség az elmúlt napokban többször is vizsgálódott Homokkomáromban, valamint a közeli, nagykanizsai egykori katonai lőtéren. Az újságnak névvel nyilatkozó helyiek szerint március körül vásárolt egy kisebb házat a faluban a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi, aki azonban nem nagyon beszélt senkivel.

Az egyik szomszéd, aki a TEK munkatársait vezette fel a helyszínre, azt mesélte, hogy a házban kedden tartottak házkutatást, robbanóanyagot is találtak, és abból valamennyit a közelben fel is robbantottak.

A férfi szerint szomszédja azt mondta magáról, hogy repülőgép-szerelő, de mert ezzel a szakmával nem tud elhelyezkedni, inkább kamionozni akar. (MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.