Azta, mekkorát beefet kapott egy 75 éves tatától a legnagyobb élő rocksztár!

ZENE
2016 október 29., 18:25
comments 167
David Crosby. Christopher Polk/Getty Images for NARAS
photo_camera David Crosby. Christopher Polk/Getty Images for NARAS

David Crosby egyszerűen képtelen belenyugodni a Kanye West-jelenségbe. Évek óta anyázza a, minek is nevezzem, előadóművészt, mert szerinte - és ezzel tán nincs egyedül - West

se énekelni, se írni, se játszani nem tud.

De igazán azon borult ki, hogy West 2015-ben Glastonburyben "a legnagyobb élő rocksztárnak" nevezte magát. "Valaki vigye már el Steve Wonder házához most azonnal, hogy megértse, milyen egy valódi rocksztár. Aztán adják oda neki Ray Charles életművét is, hátha megtanul belőle énekelni" - mondta.

Crosby amúgy már tavaly is azt mondta Westről, hogy nem tud énekelni. "Csak egy egomán, aki buta, mint a tök. Nem teremt semmit, nem segít senkinek" - írta tavaly júliusban a Twitteren, nem sokkal azután, hogy idióta pózernek és tehetségtelennek is minősítette ugyanott. Ezzel persze elég nagy vihart kevert a Kardashian- és West-rajongókból elég jól álló Twitteren. "Tényleg bajba keveredtem, jó móka volt" - mondta erről. (Via The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.