Kósa: A kormány tudni szeretné, hogyan teljesített a letelepedési kötvény

POLITIKA
2016 október 30., 08:52
comments 144

Kósa Lajos miután felmondta a kötelező kört, hogy a Jobbik feltételének, ami szerint csak akkor szavazzák meg az alaptörvény módosítását, ha kivezeti a kormány a letelepedési kötvényt, semmi köze a kötvény mostani felülvizsgálatához, kijelentette:

a kormány tudni szeretné, hogy a letelepedési kötvény hogy teljesített, fennállnak-e még azok az okok, amelyek miatt ez a konstrukció elindult, és kell-e változtatni rajta.

Jó kérdés, hogy milyen okokra gondolt Kósa, hiszem a kötvényeken az első perctől csak bukott a magyar állam, míg azok forgalmazói hatalmas összegeket kaszáltak.

A frakcióvezető a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában hozzátette, hogy az az alaptörvény-módosítás "megy a saját maga útján", ha kész lesz a kompromisszumos szöveg, akkor lehet róla szavazni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.