Szép beszédet mondott Szijjártó Péter a 20. Békéscsabai Kolbászfesztivál megnyitóján

gasztronómia
2016 október 30., 14:18
comments 192

Először nagyon szürreálisnak tűnik, miért pont Magyarország külügyminisztere mond beszédet a békéscsabai kolbászfesztivál színpadán, de ahogy belefog a beszédébe, egyre világosabbá válik, hogy ő a tökéletes ember a feladatra. Amikor elér ahhoz a részhez, hogy

Ahogy járom a világot, alapvetően Magyarországról három dolog jut eszébe az embereknek. Ez általában Puskás, a pálinka és a kolbász. Az utóbbi kettőből, ha jól látom, van itt éppen elég.

akkor rájössz, hogy ez egy olyan mondat, ami Magyarország szürke melegítős miniszterelnökének szájából hangzik a legszebben.Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.