Rálöttyent egy kis hideg az országra

időjárás
2016 október 31., 06:09
comments 57
Az ország most pont úgy néz ki a
, mintha Szlovákia felől hígító ömlött volna a keleti felére, ami azért van, mert a Kárpát-medencétől nyugatra kóválygó anticiklon peremén valamivel szárazabb levegő érkezik fölénk, ugyanakkor az erős északnyugati széllel több fokkal hidegebb levegő áramlik térségünkbe. Ezért keleten, északkeleten több felhőre lehet számítani, de egyébként gyengén felhős, napos idő várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8-13 fok között alakul. Késő estére -2, +8 fokig hűl le a levegő, ráadásul az Északi-középhegység völgyeiben még fagyhat is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.