Vizsgálja a nemzetbiztonsági bizottság, mi köze az orosz titkosszolgálatnak a bőnyi rendőrgyilkossághoz

politika
2016 október 31., 05:39
comments 143

Legközelebb november 7-én ül össze a parlament nemzetbiztonsági bizottsága, hogy a bőnyi rendőrgyilkosság hátteréről tárgyljanak, mivel felmerült, hogy az elkövető, Győrkös István és a Magyar Nemzeti Arcvonal kapcsolatban állhatott az orosz titkosszolgálat, a GRU embereivel is.

A múlt héten jelentek meg hírek arról, hogy a Győrkös-féle Magyar Nemzeti Arcvonal korábban közös gyakorlatokat, airsoftozást szervezetek orosz diplomatákkal, az orosz katonai hírszerzés pedig kapcsolatban állt a félkatonai szervezettel.

A bizottság most kihelyezett az Információs Hivatalban, hogy meghallgathassák Lázár János beszámolóját a hozzá tartozó, főleg külföldi, polgári hírszerzéssel foglalkozó szervezet működéséről.

És ráadásként Németh Szilárd legnagyobb örömére megnézik, hogy át kell-e világítani a Soros György által támogatott civil szervezetket. Az ülés napirendjét megkapó Magyar Idők szerint ezek közül az utóbbi fontos téma lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt