Anthony Bourdain szerint a kézműves sörök zombit csinálnak az emberekből

gasztronómia
2016 november 02., 10:59
comments 415
Anthony Bourdain. Fotó: Mike Coppola/Getty Images
photo_camera Anthony Bourdain. Fotó: Mike Coppola/Getty Images

Anthony Bourdain, a világjáró tévészakács többször kavart már vihart a műsoraival, de szerinte a leghevesebb támadásokat azért kapja, hogy általában a helyben csapolt akármilyen hideg sört választja az ételekhez, ahelyett hogy

"lesétálnék tíz háztömböt valami mikrofőzdéhez, ahol valamilyen kibaszott Mumford és fiai IPA-t főznek. Ezen nagyon ki szoktak borulni" - mondta a Thrillistnek adott interjújában.

Bourdain általában is be van rágva a kézműves sörökre. Nem azért, mert rosszak volnának, hanem mert teljesen megváltoztatták a sörfogyasztási szokásokat. Könyvében, az "Ízlések: egy szakácskönyv" címűben egy San Fraciscó-i kalandját írta le, amikor egy kézműves söröket felszolgáló bárban arra figyelt fel, hogy az emberek ahelyett, hogy megittak volna egy korsó sört, öt-hat apró pohárból kostólgattak, közben jegyzeteltek.

"Ez nem egy bár, ez a kibaszott testrablók inváziója. Ez így nincs rendjén, egy bárnak nem erről kéne szólnia" - írta. Egy bárba szerinte becsípni kéne járni, nem söröket elemezni. (Via The Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.