A nap internetcelebe a fickó, aki két éve pontosan megjósolta, ki és hogyan nyeri a baseball-bajnokságot

2016 november 3., csütörtök 10:22
57

"2016-os World Series, Cubs az Indians ellen. És a világ a hetedik meccs hosszabbításában döntetlennél véget ér" - írta @RaysFanGio a Twitteren novemberben. De nem idén novemberben, hanem 2014 novemberében, így pedig jóslata a világvége elmaradása ellenére rendkívül pontosra sikeredett.

2016-ban a Cubs és az Indians játszott a baseball-bajnokság döntőjében, a World Seriesben, és a hetedik, döntő meccs a rendes játékidő döntetlenje után hosszabbításban dőlt el. Ha a 10. inning elején valóban véget ért volna a világ, @RaysFanGiónak tényleg mindenben igaza lett volna.

Persze közbe lehetne vetni, hogy már a Vissza a Jövőbe 2-ben is megjósolták a Cubs győzelmét, de az inkább a Cubs amerikai folklórban játszott örök vesztes szerepe előtti tisztelgés volt, másrészt jóslatnak elég vacak volt. A filmben a Cubs már 2015-ben, 107 év nyeretlenség után győzött, és nem az Indians, hanem a Miami ellen. "Ilyen alapon azt is mondhatták volna, hogy 2047-ben nyer a Cubs" - szólalt meg (valóban) a mindannyiunk lelke mélyén élő kommentelő.

@RaysFanGiót viszont most orákulumként, vátészként, látnokként, jósként, jövőmondóként, félistenként ünnepli a Twitter a mostanra már százezernél is többször retweetelt posztja alatt. (Via Buzzfeed)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt