Lakner Zoltán a 168 Óra főszerkesztő-helyettese lesz

media
2016 november 03., 18:40
comments 133

Komoly változások zajlanak éppen a hetilapnál: a 24.hu értesülései szerint felmondott a lap főszerkesztő-helyettese, Jolsvai András, aki 19 éven át töltötte be ezt a posztot és a lapot kiadó Telegráf Kft.-t tulajdonló Brit Média tanácsadói posztjáról távozik Mester Ákos is, a lap egykori főszerkesztője.

Jolsvai megerősítette az információt a lapnak, elmondta azt is, hogy ő kezdeményezte a váltást, de az okokat nem kívánta nyilvánosságra hozni.

Arról egy ideje már lehet hallani, hogy a lap környékén nincs minden rendben, komolyan csúsznak a fizetések, a Brit Média Kft. élén álló Megyeri András pedig egy cégbírósági végzés miatt el van tiltva a cégvezetéstől.

Az is csütörtökön derült ki, hogy érkezik viszont a laphoz az ismert politológus, Lakner Zoltán, aki főszerkesztő-helyettes lesz majd. Lakner is megerősítette a hírt a 24-nek és elmondta, bízik benne, hogy a cég körüli bizonytalan helyzet hamarosan rendeződhet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.