Varga Lajos azt állítja, hogy a családjával vakációzott Dubajban, és nem találkozott Rogán Antallal

POLITIKA
2016 november 03., 13:24
comments 206

Juhász Péter, az Együtt politikusa ma közölte, hogy Rogán Antal propagandaminiszter egy 5 csillagos dubaji szállodában szállt meg, és a szálloda ezt telefonon meg is erősítette nekik. A politikus azt is állította, hogy Rogánt együtt látták Varga Lajossal, a Valton Security tulajdonosával.

photo_camera Juhász szerint ebben, az Atlantis the Palm szállodában szállt meg Rogán Antal (Fotó: wedn / Pixabay)

A Miniszterelnöki Kabinetiroda ezzel szemben azt közölte, hogy Rogán Antal az elmúlt egy hónapban nem is járt Dubajban.

A Valton Security délután az alábbi közleményt küldte el:

„Varga Lajos, a Valton-SEC Kft. tulajdonosa és ügyvezetője az iskolai őszi szünetben feleségével és gyermekeivel szabadságát töltötte Dubajban. A sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben nem nyaralt együtt és nem is találkozott Rogán Antallal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterével. Minden, a fentiekkel ellentétes állítás nem felel meg a valóságnak.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt