Itt a Homeland új évadának első trailere

tévé
2016 november 04., 21:55

A pomásra sikeredett 5. évad után hónapokra elhallgatott a sorozat, de most itt a hatodik évad előzetese. Ebben a főhős, az ex-CIA-s Carrie Mathison már az Egyesült Államokban él (az előző évad még Németországban játszódott).

link Forrás

A Mashable szerint az új évadban Carrie az Egyesült Államokban élő muszlimoknak segít a beilleszkedésben, és az egész évad az amerikai elnökválasztás napja és az új elnök beiktatása között játszódik majd. Igaz, bemutatását tekintve az utóbbihoz lesz közelebb, ugyanis 2017. január 15-én indul.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.