Photoshoppal újította fel az egyik járdát a szentpétervári önkormányzat

2016 november 4., péntek 8:31
134

A szentpéterváriak már tavaly március óta panaszkodtak, hogy Primorsky körzetben pocsék állapotban van a járda, a kráternyi kátyúkban eső után akkora tócsák alakultak ki, hogy nem lehetett közlekedni rajta.

Két hónapnyi könyörgés után a helyi önkormányzat végül megígérte, hogy bár szerintük nincs különösebben nagy gond a járdával, de 2016. október 15-ig felújítják a szakaszt. Igaz, hogy egy kis csúszással, de október 31-én bejelentették, hogy a járda felújítása befejeződött, az új, tükörsima aszfaltról pedig posztoltak is egy képet az oldalukon.

Lakhta Online / Vkontakte

Csakhogy a helyieknek hamar feltűnt, hogy a járda ugyanolyan szar állapotban van, mint korábban, ezért erősödött a gyanú, hogy manipulált képet töltöttek fel az önkormányzat honlapjára. A közösségi oldalakon egyből elkezdtek poénkodni azon, hogy a döntés abból a szempontból érthető, hogy egy jó grafikust felbérelni még mindig olcsóbb, mint kiküldeni egy építőbrigádot.

Azóta a fénykép eltűnt a város honlapjáról, az újságírók pedig nem tudják elérni a tisztviselőket. (The Moscow Times)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt