Hamarosan ki sem kell kelnünk az ágyból a mekiért, ja de, ki kell, de már az ágyból meg lehet rendelni és ki lehet fizetni

Beültem az időgépembe, előre utaztam néhány évet a jövőbe, és elmentem hozzátok. Bekopogtattam, az ajtó automatikusan kinyílt, a kanapén feküdtél és a sajtburger menü elkészülését vártad, amit négy perce rendeltél meg a McDonalds hivatalos appján keresztül. Még öt perc, és elindulhatsz érte a Nyugatiba. Ekkor készítettem rólad ezt a fényképet:

A cég hivatalosan is bejelentette, hogy óriási dobásra készülnek így 2016-ban, nemsokára beindítják a mobiltelefonos rendelést és fizetést. Ez nem azt jelenti, hogy kiviszik házhoz a mekit, csak mire odaársz, már azonnal kész lesz.

Az újítás jövő évben várható, először nyilván az Egyesült Államokban fogják tesztelni a szolgáltatást. A terv, hogy 2018-ra már több mint 25 ezer üzletben elérhető legyen a világ összes pontján. (Verge)

Bocsánatkérés: eredetileg azt írtam a cikkben, hogy házhozszállítás lesz, de ez nem így van.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.