Kizárták Hosszú Katinkát a rövidpályás magyar bajnokságon

Százhalombattán most zajlik a rövidpályás úszó országos bajnokság, a világot járó Hosszú Katinka hazatért a versenyre, mert az volt a célja, hogy rekordot döntve valamennyi számot megnyeri. De nem fogja. Mert hiába haladt hibátlanul az eddigi futamokon, az ob első három napján a nők mind a 11 egyéni számát megnyerte, szombat délelőtt az 50 méter gyors előfutamában azonban kizárták a versenyből, szabálytalan rajt miatt.

"Sajnos ma délelőtt kizártak az 50 gyors előfutamában, szabálytalan rajt miatt. Így már biztosan nem lesz meg a csúcsdöntés, nem tudom majd megnyerni az összes számot. Csalódott vagyok, nem érzem fairnek. Ha jól emlékszem, az elmúlt tíz évben nem zártak ki emiatt"

– írta a Facebookon. Hosszú - akinek legendásan rossz a viszonya a Magyar Úszószövetséggel - végigversenyzi az évet világszerte, sehol nem volt még gondja a rajttal, éppen Magyarországon történt meg ez vele.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.